Lehet másképp!

Budapest-Szolnok... És ami mögöttem van!

kifejezőeszközök

30y (4) apa (4) árkád (2) átvitt értelem (2) boogie mamma (2) budapest (8) buszok (2) dolgozat (5) érettségi (7) és (2) fakt (10) feszültség (4) hétvége (2) holnap (6) iskola (15) iskolabanalvas (2) koncert (4) leovey (6) matek (2) nap (5) novella (2) nyári (2) skizofrénia (3) szolnok (18) szünet (10) tél (2) töri (9) utazás (5) város... (7) vers (2) zalakaros (3) zene (3) Címkefelhő

Breaking News

2007.10.21. 18:50 | Ipszilon | Szólj hozzá!

Címkék: szolnok zalakaros

állapot: fáradt és feszült

zene: Republic - Szeretni valakit valamiért

idézet: -

Nem tudok sokat írni, mert itt, Zalakaroson nem a saját gépemről írok. Legyen elég annyi, hogy minden nagyobb volumenű történést följegyzek, és majd Pesten begépelek. Itt egyelőre unalmas, és már Shaun könyvét is mindjárt befejezem. Nem tudom, mit fogok magammal kezdeni itt. Unatkozni fogok. És csak az vigasztal, hogy holnap vagyok csak itt, mert kedden reggel elég korán hazamegyünk. Egész pontosan délelőtt már jóformán otthon leszek. És tanulok.

Valaki tudakolja meg nekem, hogy a Szolnoki Olaj KK mit alkotott Sopronban!

A bejegyzés trackback címe:

https://szanto-balazs.blog.hu/api/trackback/id/tr81203082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása