Lehet másképp!

Budapest-Szolnok... És ami mögöttem van!

kifejezőeszközök

30y (4) apa (4) árkád (2) átvitt értelem (2) boogie mamma (2) budapest (8) buszok (2) dolgozat (5) érettségi (7) és (2) fakt (10) feszültség (4) hétvége (2) holnap (6) iskola (15) iskolabanalvas (2) koncert (4) leovey (6) matek (2) nap (5) novella (2) nyári (2) skizofrénia (3) szolnok (18) szünet (10) tél (2) töri (9) utazás (5) város... (7) vers (2) zalakaros (3) zene (3) Címkefelhő

"...vagy csak nem tudja azt, hogy mit akar..."

2007.10.02. 19:51 | Ipszilon | Szólj hozzá!

állapot: hm, furcsa, de feldobott...

zene: 30Y - Bájtos mosolyú lány

idézet: "Igen, újra lila!"

Na, igen. Volt egy darab történelem fakultációm ma. Illetve hát dupla volt. És nagyon hülye voltam. Válogatott baromságokkal traktálta a tanerőt, a többieket, aztan meg Dózer fordult be magába, ő is jött az okos gondolataival, így sikerült a "Nefürgyé le!" aranyköpést összepásszítani Gilgames történetével. Elementáris volt. Akik ezt kihagyták, nem tudják, miről maradtak le!

Erőszakmentesség Napja. Igen, beadtam az installációt. Ide valószínűleg nem fogom föltölteni, de a www.szantocsuzli.multiply.com oldalon font lesz, és valszeg iwiwen és MyVIPen is. PErsze egy fontos szót kihagytam belőle: 'ahimszá'. Ez kellett volna még bele. De Borónak is tetszett, meg mindenkinek. Társadalomismeret órán meg végig Gandhiról, Martin Luther Kingről és a hozzájuk kapcsolódó dolgokról volt szó. Nekem tetszett, a többiekről nem tudok semmit.

Szombaton Arad, már nagyon várom. Ha tényleg reggel hatkor indulunk, akkor az kellemes kis napi program lesz, azt előre megjósolom... Mondjuk, ezzel a társasággal nem fogok unatkozni, az tény.

Jövő héttől indulni fog az irodalmi klub a DÖK irodában, és hát, várom. Akit érdekel, az jöjjön, ennyi!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szanto-balazs.blog.hu/api/trackback/id/tr63183923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása