Lehet másképp!

Budapest-Szolnok... És ami mögöttem van!

kifejezőeszközök

30y (4) apa (4) árkád (2) átvitt értelem (2) boogie mamma (2) budapest (8) buszok (2) dolgozat (5) érettségi (7) és (2) fakt (10) feszültség (4) hétvége (2) holnap (6) iskola (15) iskolabanalvas (2) koncert (4) leovey (6) matek (2) nap (5) novella (2) nyári (2) skizofrénia (3) szolnok (18) szünet (10) tél (2) töri (9) utazás (5) város... (7) vers (2) zalakaros (3) zene (3) Címkefelhő

Sárga füvek

2007.12.19. 20:27 | Ipszilon | Szólj hozzá!

Címkék: skizofrénia

állapot: őrült

zene: Hétköznapi Csalódások - Én, József Attila, itt vagyok... (album)

idézet: lásd lentebb

"mi is az hogy civilizáció
az ember bekeni magát alami zománccal és irtózni ked a tetvektől
mi is az hogy családi kapocs
az ember holmi selyemszalaggal meghosszabítjáa a köldökzsinórját
mi is az hogy istentisztelet
az ember félni kezd hogy ne kelljen félnie"

Idáig az idézet Kassák Lajostól. Aki eddig viszi a pálmt sok másik költő előtt. Bocs, ha nem tudok értelmes szavakat leírni, de mit vártok egy skizofrán őrült tollából? Boldogságot? M?ost? Ilyenkor? Na nem. Majd talán a karácsony után. Talán csak majd akkor. Ha majd elismernek és elismerek valakit is magam körül. Basszameg de hiénxzyik már

Bea

de most más annyira nem. csak talán a barátok. Hogy azok a barátok is basszák meg néha. Persze szeretem őket. Mert olyan aranyosan tudnak bálymosolyogni. Ezt elkúrtam tehát bájmosolyogni. Éljen József Attila is. Esküszöm, csinálok egy tablót, csak költők neveimvel, és csakis a verseikkel. Kerül majd egyszer asszony is. Ha idézetet találsz akkor jelezzed!

palacsinta

tegnap azt ettem apánál. finom volt.

reggelire meg rántott camambertet. mert csak az volt itthon

most van kocsonya is. Csak még várom, hogy dermedjen megfele. a legkisebb doboznyi nem akar megdermedni rendesen. Anyut csak reggel látom jó eséllyel. Maasziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!

Holnap bonyolult és fárasztó és köcsög és kibaszós napom leszen. Mindnyájan alusztok időre!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szanto-balazs.blog.hu/api/trackback/id/tr57269766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása