Lehet másképp!

Budapest-Szolnok... És ami mögöttem van!

kifejezőeszközök

30y (4) apa (4) árkád (2) átvitt értelem (2) boogie mamma (2) budapest (8) buszok (2) dolgozat (5) érettségi (7) és (2) fakt (10) feszültség (4) hétvége (2) holnap (6) iskola (15) iskolabanalvas (2) koncert (4) leovey (6) matek (2) nap (5) novella (2) nyári (2) skizofrénia (3) szolnok (18) szünet (10) tél (2) töri (9) utazás (5) város... (7) vers (2) zalakaros (3) zene (3) Címkefelhő

100%

2007.11.29. 22:18 | Ipszilon | Szólj hozzá!

Címkék: érettségi

állapot: egész jó

zene: ömlesztve minden

idézet: "A bankjegy hamaisítást a törvény jutalmazza!"

Köszönet az idézetért Shaunnak, a jogdíjat majd küldöm a jogsija mellé! ahhoz meg gratulálok.

Khm, rég írtam, talán, akinek hiányoztam, az úgyis megtalált, akinek meg nem, az tehet egy szép nagy szívességet.

Holnap gólyabál, félek az egésztől, hogy egyáltalán hogy fog elsülni. Idillikus, hogy ma derült ki egy csomó hiányosság, amit lehetőleg holnapra orvosolni kell. Nincs főszervezőnk, mert eurotripen van, egy csoportvezető és a főszervező helyettese meg beteg. Nagyon jó, nem igaz? De a gólyaeskü kész, az a lényeg!

Tévedtem a multkor. Az írásbelim csak 88%-os lett, de a szóbelim 100%, így az összesített érettségim 90%, ami jeles, de a fontos az a 90 pont, mert nekem erre jön még 35 pont a nyelvvizsgám miatt. Olléóóóó!

A bejegyzés trackback címe:

https://szanto-balazs.blog.hu/api/trackback/id/tr70247256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása