Lehet másképp!

Budapest-Szolnok... És ami mögöttem van!

kifejezőeszközök

30y (4) apa (4) árkád (2) átvitt értelem (2) boogie mamma (2) budapest (8) buszok (2) dolgozat (5) érettségi (7) és (2) fakt (10) feszültség (4) hétvége (2) holnap (6) iskola (15) iskolabanalvas (2) koncert (4) leovey (6) matek (2) nap (5) novella (2) nyári (2) skizofrénia (3) szolnok (18) szünet (10) tél (2) töri (9) utazás (5) város... (7) vers (2) zalakaros (3) zene (3) Címkefelhő

Ciao Marina!

2007.10.11. 20:13 | Ipszilon | Szólj hozzá!

állapot: feldobott

zene: Deep Purple - Rapture of the Deep

idézet: "Hogy is szerethettelek téged?"

Holnap lesz nekem filozófia előadáson részvételem. Ezt ugye szépen, magyarul sikerült megfogalmaznom. Szóval, holnap reggel fölkelek, bemegyek a második órára, aon bent leszek úgy nagyjából 40 percet, arról megyek második és harmadik órában filozófiai előadásra, onnan visszajövök, megyek egy lightos osztályfőnökire, onnan meg fizikára. Az ofő meg a fizika között lesz egy irodalmi klubozásom. Komoly kis napom lesz. Igazából lehet, hogy megfelelne, ha kiiratnám magam gazdasági ismeretekről. De nem, inkább bemegyek, elszerencsétlenkedek én ott 30 percet. Zseniális. Jah, és a nap koronázása lesz a táncpróba. De reményeim szerint a hátralévő időt Sacival meg az október 23-ára szánt plakátunkkal tölthetem. Ugye, mily jo lesz? Sőt a külügyes plakátainkat is meg kéne tervezni, a ruhaosztással kapcsolatban.

Gólyaállás. Igen, az. Persze, van itt elég alakító tényező. Az istenért sem tudok már rendes csoportvezető lenni. Komolyan, már félek magától a gólyabáltól. De őszintén szólva, megoldom.

Most így ennyi. Boldog vagyok, oké?

A bejegyzés trackback címe:

https://szanto-balazs.blog.hu/api/trackback/id/tr65193729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása