Lehet másképp!

Budapest-Szolnok... És ami mögöttem van!

kifejezőeszközök

30y (4) apa (4) árkád (2) átvitt értelem (2) boogie mamma (2) budapest (8) buszok (2) dolgozat (5) érettségi (7) és (2) fakt (10) feszültség (4) hétvége (2) holnap (6) iskola (15) iskolabanalvas (2) koncert (4) leovey (6) matek (2) nap (5) novella (2) nyári (2) skizofrénia (3) szolnok (18) szünet (10) tél (2) töri (9) utazás (5) város... (7) vers (2) zalakaros (3) zene (3) Címkefelhő

Letargia

2007.10.13. 08:07 | Ipszilon | Szólj hozzá!

állapot: beteg

zene (épp most): Pendulum - Hold your color

idézet: -

Most ébredtem. Este olyan nyolc előtt elmentem aludni. Az utóbbi időbe nrengeteget alszom. Még eléggé kómás vagyok, főleg, ha súlyosbító tényezőként tekintünk arra, hogy beteg is vagyok.

A tegnapi táncpróba eléggé elkeserített és félek, hogy ebből az életben nem lesz semmi. Holnap 10:20ra megyek a Határ útra, merthogy ruhapróba lesz.

Igazából most ihletet vesztettem.

Mennem kéne vissza aludni. Úgyis, ma este nem alszom itthon, holnap este meg itthond, de egyedül. Anyuék leviszik mamáékat Zalakarosra, és ott is alszanak. Tavaly annyira de jó volt lemenni Zalakarosra az őszi szünetben. És nem tudom, hogy mamáék idén meddig lesznek lent. Tudom, két hét, de hogy a szünetben mennyit. Tavaly nagyon jó volt, másról sem szólt, csak a pihenésről, a csöndről - és Bubiról. Igen, tavaly olyankor még Bubiról is szólt a 'karosi üdülésem. Most nem. Most valószínűleg másról szólna. Tuti, hogy vnnék le magammal két rövidebb könyvet, és olvasgatnék szép csöndesen. Rengeteget szaunáznék, úszkálnék, ülnék a thermálban, sétafikálnék a szabadban, átugranék Nagykanizsára, ott is széjjelnéznék, és valószínűleg idén vinnék magammal fényképezőgépet, és megörökítenék néhány dolgot. De ez egyelőre csak édes álom, költséges lenne, ha most lemennék Zalakarosra.

Mivelhogy én most nem Zalakarosra akarok menni, hanem Szolnokra. Vagyis. Most per pillanat Szolnokra, És mondjuk onnan át Zalakarosra. És ott pihengetni, és csak az olvasás és a természet, az őszi természet lenne velem. De komolyan, Zalakaros ilyenkor ősszel a legszebb. Nekem tavaly annyira bejött.

Mindezt két héttel ezelőtt kellett volna megtudjam.

A bejegyzés trackback címe:

https://szanto-balazs.blog.hu/api/trackback/id/tr1194957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása