Lehet másképp!

Budapest-Szolnok... És ami mögöttem van!

kifejezőeszközök

30y (4) apa (4) árkád (2) átvitt értelem (2) boogie mamma (2) budapest (8) buszok (2) dolgozat (5) érettségi (7) és (2) fakt (10) feszültség (4) hétvége (2) holnap (6) iskola (15) iskolabanalvas (2) koncert (4) leovey (6) matek (2) nap (5) novella (2) nyári (2) skizofrénia (3) szolnok (18) szünet (10) tél (2) töri (9) utazás (5) város... (7) vers (2) zalakaros (3) zene (3) Címkefelhő

Wings of Love

2007.11.25. 18:49 | Ipszilon | Szólj hozzá!

Címkék: zagar

állapot: depresszió

zene: Zagar - Cannot walk fly instead (album)

idézet: "Boldog szülinapot!"

Nah, ez a mondat kevés lényeges ember szájából fog elhangzani. Tekintve, hogy apáék itthon sem lesznek, anyu csak vasárnap délre ér nagyjából haza, a szombatnak pedig lőttek. Jó lesz, nem?

Hogy legyen valami pozitív is: Megvan az új Zagar cédé. És most ez vidít, mert nagyon kellemes zenét játszanak, szeretem, de nagyon! Sajnálom egy picit, hogy pénteken nem lehettem ott a lemez bemutatóján, de lesz még Zagar-koncert a jövőben, és azon igyekszem kultúráltan megjelenni. Mondjuk nekem ez nem annyira koncert zene, inkább háttérbe kellemes, amire ha valaki akar, akkor tud mozogni, de beszélgetni is lehet alatta.

Tegnap lerezndeztük néhány emberke karácsonyi ajándékát, úgyhogy mostmár csak kevesek ajándékán kell töprengjek.

A bejegyzés trackback címe:

https://szanto-balazs.blog.hu/api/trackback/id/tr43241514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása