Lehet másképp!

Budapest-Szolnok... És ami mögöttem van!

kifejezőeszközök

30y (4) apa (4) árkád (2) átvitt értelem (2) boogie mamma (2) budapest (8) buszok (2) dolgozat (5) érettségi (7) és (2) fakt (10) feszültség (4) hétvége (2) holnap (6) iskola (15) iskolabanalvas (2) koncert (4) leovey (6) matek (2) nap (5) novella (2) nyári (2) skizofrénia (3) szolnok (18) szünet (10) tél (2) töri (9) utazás (5) város... (7) vers (2) zalakaros (3) zene (3) Címkefelhő

Szünet

2007.10.28. 16:35 | Ipszilon | Szólj hozzá!

Címkék: szünet

állapot: nagyon fáradt

zene: csak gitárt neee!!!

idézet: "Gratulálok!"

Holnap érettségi. Félek tőle, de rohadtul. Hülye is voltam, talán nem az utolsó pillanatban kellett volna elkezdeni tanulni rá. De azért semmi probléma, menni fog. Tuti. A nyelvet tudom, és nagyjából 5 perc alatt rááll az agyam a nyelvre, onnantól meg... Öt perc nem a világ. Igyekszem ma minnél többet pihenni, és után pedig reggel friss fejjel nekiesni a vizsgának.

Majd meglátom, hogy a szünetben mennyire lesz kedvem frissíteni a blogot.

A bejegyzés trackback címe:

https://szanto-balazs.blog.hu/api/trackback/id/tr25210971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása