Lehet másképp!

Budapest-Szolnok... És ami mögöttem van!

kifejezőeszközök

30y (4) apa (4) árkád (2) átvitt értelem (2) boogie mamma (2) budapest (8) buszok (2) dolgozat (5) érettségi (7) és (2) fakt (10) feszültség (4) hétvége (2) holnap (6) iskola (15) iskolabanalvas (2) koncert (4) leovey (6) matek (2) nap (5) novella (2) nyári (2) skizofrénia (3) szolnok (18) szünet (10) tél (2) töri (9) utazás (5) város... (7) vers (2) zalakaros (3) zene (3) Címkefelhő

103/117=90

2007.11.13. 18:00 | Ipszilon | Szólj hozzá!

Címkék: nap iskola érettségi holnap leovey bombariadó

állapot: feldobott

zene: Marilyn Manson - This is the new shit

idézet: "És mit csináljunk?"

Ahhoz képest, hogy minek indult ez a nap, kicsit átszabta néhány valaki.

Helyből a harmadik és a negyedik óra elmaradt, tekintve, hogy lett egy bombariadónk. Hogy honnan, kitől és miért, arra akadnak fogadók, de legyünk diplomatikusak: nem tudjuk, hogy ki lehetett. Azért bassza a csőröm, hogy miért kellett elkefélni a nyílt napunkat. Ennyit az oskola renoméjéről. Persze az egyszeri diák kihasználta a helyzetet, és vagy sörözni vagy vizipipázni ment el. Vagy Westendbe. Lényeg, hogy negyed 1-re vissza kellett térni intézményünk falai közé, folyt tovább a tanítás. Bioszon haladtunk tovább, magyaron szintúgy. Legalább Nagy Emília tanárnőtől kaptunk nyugtató szavakat. Komolyan, valakinek nagyon érdekében áll a sulej pesztrálása, csak tudnám, hogy miért. Ennyire piti módon akarják lejáratni a végre sikeresnek mondható súlénkat? Nemá!

Véget ért az iskolai nap, mentem a Szent-Györgyibe az érettségimet meghesszelni, hát kérem, 90%-os lett, 103 pontot értem el az elérhető 117-ből. Bogi velem tartott, így a nagy hevületben bevágtuk magunkat egy kávézóba, és jól leittam magam kávéval meg egy gyömbérrel. Szóval, boldog vagyok, de nagyon!

Holnap nem lesz tanításunk, ergo találkozom Esztivel, végre. Utána meg szedem a léceimet Pilisre, és reményeim szerint ottan is maradok. Még megbeszélem anyával, de szerintem belemegy, tekintve ma közölt eredményemet. kicsit sokba van nekem ez a rengeteg vonatozás, de megéri, nem? De!

A bejegyzés trackback címe:

https://szanto-balazs.blog.hu/api/trackback/id/tr98228016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása