Lehet másképp!

Budapest-Szolnok... És ami mögöttem van!

kifejezőeszközök

30y (4) apa (4) árkád (2) átvitt értelem (2) boogie mamma (2) budapest (8) buszok (2) dolgozat (5) érettségi (7) és (2) fakt (10) feszültség (4) hétvége (2) holnap (6) iskola (15) iskolabanalvas (2) koncert (4) leovey (6) matek (2) nap (5) novella (2) nyári (2) skizofrénia (3) szolnok (18) szünet (10) tél (2) töri (9) utazás (5) város... (7) vers (2) zalakaros (3) zene (3) Címkefelhő

Ahjm... fucking shit!

2007.10.04. 19:23 | Ipszilon | Szólj hozzá!

állapot: feszülékeny

zene: Európa Kiadótól sok minden kellemes nóta

idézet: "ha neked ugy jo, akkor erezd... de ha meguntad a hulyenerzest, akkor aruld el, hogy miert is kellett hülyenek erezd magad"

Eh, holnap hosszú és kellemes napom lesz. A tanórák még semmik ahhoz képest, hogy utána mik lesznek. Táncpróba, aztán haza sprintelés, aztán besprint Ferihegyre, aztán ki Antiékhoz, aztán meg valmiféle pihengetés, aztán pedig: Arad! És igen, és igen. És tényleg este 11-kor érünk haza. Igazabol rajottem, hogy a keringo marha szep dolog, es hasznos is. Pláne Beával. Ő egy nagyon jó táncos. Akkor most mindenki utánam: Bea egy nagyon jó táncos! Csodás a hangotok... Hátsó sor is csápol, igaz?

Megírtuk a biosz tz-t. Borzalmas volt. Tanult rá mindenki, merthogy Gerséné tanárnőnél nem merjük megjátszani, hogy minimum egyszer ne töltöttünk volna el pár fertályórát a füzet fölött, és még így is szenvedtünk a dolgozattal. Ha meglesz a hármas, akkor pezsgőt bonthatunk - gyerekpezsgőt, de azt tanári engedéllyel. Ugye, milyen jó?

A hangulatom az óriási. Most múlik pontosan... engedem hadd menjen... Igen, engedem. Helyet hagyok másnak, hátha esetleg itt kering a piciny lelkecském előtt, mint egy tanácstalan szovjet műhold, mert nem talál parkolót. Erzem, hallom, ahogy kering korulottem, de valahogy megsem találja a helyet, es en sem veszem eszre, hogy be akarna jonni. Lehet, hogy csak keres egy árnyékos helyet, hogy megvárjon valakit.

Holnap megintcsak vonatozok KöKire, merthogy így pár fokkal kellemesebb bejutni a városba. És reményeim szerint most nem fog késni a vonat, amivel amúgy bemennék. Mert ma késett. Nem is keveset, de ez nem rettentett el, merthogy én így is bevergődtem. Igaz, nem sokkal KöKi előtt találkoztam Bogyóval meg Rékával, de azért így is kellemes volt. Sőt, így még talán jobb is volt.

Nagyon nem akarjak a pilisi ifjak az ifit. Nagyon nyögvenyelősen indul be, de szrintem be sem fog indulni. Nem pesszimistan allok hozza, hanem realisan. Nagyon passzivak. Fáj a szivem, amikor látom a Szabad Evangéliumi ifiseket, hogy milyen jó közösségük van. De komolyan.

Levonva a konkluziot:

  1. Az ifi Pilisen még a komolyabb születése előtt hanyatlani kezdett.
  2. A gólyáim miatt aggódok, hogy nem lesznek valami segítőkészek.
  3. Bogi, a harmadik pontot nagyon jol tudod.
  4. A tnc az egyetlen dolog, ami jelenleg tartja bennem a hitet, hogy van valami, amiben még jót is tudok alakítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://szanto-balazs.blog.hu/api/trackback/id/tr66186230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása