Lehet másképp!

Budapest-Szolnok... És ami mögöttem van!

kifejezőeszközök

30y (4) apa (4) árkád (2) átvitt értelem (2) boogie mamma (2) budapest (8) buszok (2) dolgozat (5) érettségi (7) és (2) fakt (10) feszültség (4) hétvége (2) holnap (6) iskola (15) iskolabanalvas (2) koncert (4) leovey (6) matek (2) nap (5) novella (2) nyári (2) skizofrénia (3) szolnok (18) szünet (10) tél (2) töri (9) utazás (5) város... (7) vers (2) zalakaros (3) zene (3) Címkefelhő

Rock n' Roll goes to the girls

2007.12.09. 20:53 | Ipszilon | Szólj hozzá!

Címkék: iskola szünet szolnok

állapot: fáradt

zene: Kispál és a Borz - De szeretnék...

idézet: "Álléálléóóóó... faszszopó Albacomp!"

A suli nagyon rosszul megy, ezen nincs mit csinosítani. Az életem azért pár fokkal tartalmasabb. Lassan itt a karácsony, ami azt jelenti, hogy újabb szünet következik, és akkor újra Szolnok, és akkor újra pihenés. Csak még azt kéne kitalálnom, hogy hol szilveszterezzek. Mert itthon nem óhajtok maradni. Tervben volt egy szegedi leruccanás Esztivel, de nem hiszem, hogy megvalósul. Ő marad a barátjával, ami helyes, maradjon. Ma is égett a pofámról a bőr, hogy zavartam őket - még ha csak egy sms-sel is. Apropó sms. Kaptam belőle nem is egyet a hétvégén. És lassan mostmár alapba kellene helyzzem magamat.

The snob.

Ma ettem chipset. Ez történelmi jelentőséggel bír, kérem. De komolyan! Nah, lassan tűnök a picsába!

Sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://szanto-balazs.blog.hu/api/trackback/id/tr59258354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása