Lehet másképp!

Budapest-Szolnok... És ami mögöttem van!

kifejezőeszközök

30y (4) apa (4) árkád (2) átvitt értelem (2) boogie mamma (2) budapest (8) buszok (2) dolgozat (5) érettségi (7) és (2) fakt (10) feszültség (4) hétvége (2) holnap (6) iskola (15) iskolabanalvas (2) koncert (4) leovey (6) matek (2) nap (5) novella (2) nyári (2) skizofrénia (3) szolnok (18) szünet (10) tél (2) töri (9) utazás (5) város... (7) vers (2) zalakaros (3) zene (3) Címkefelhő

mArad

2007.10.07. 17:13 | Ipszilon | Szólj hozzá!

állapot: csalódott

zene: Robbie Williams - Feel; Kárpátia - Székely himnusz

idézet: "Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk!"

Megtörtént az aradi utazás október 6-án. Borzalmas volt. Összességében az odaút kellemes volt, végig röhögtük az utat, aludni senki sem probalt. (tekintve, hogy felkeltem péntek reggel 5:45-kor.), az ottlét is tetszetős, bár a román himnusszal volt némi problémánk, de mindentől eltekintve tetszett. Tele volt politikával, pedig nem kellett volna oda. A városnézés csodásra sikeredett. Alduni még ekkor sem tudtam volna, igaz, legurítottam pár kávét a nap folyamán. Aztán eljövé a hazautazás, és lett ám nemulass! Mindenki kellőképpen lefáradt, és hát az utolsó megálló után az általános depresszió és letargia tört mindenkire. Okkal. Bencét megértem, magamat nem. Szofi pedig... Laza csalódás, vagy már lehet, hogy az sem. Egyszerűen nem tértem még magamhoz ezek után. Nem létezik, hogy ennyire abnormálisan tudjon valaki viselkedni. Ha egy fiu ezt csinalja, akkor o egy fasz, egy hazug disznó, a vilag notarsadalma utalja, ujjal mutogatnak ra, a hereleset tervezik, otthon a darts tablara ragasztjak, kopkodik, satobbi. Ha egy lany tesz ilyent, akkor o egy ravasz kis bestia, akinel tenni kell, hogy te kapd meg, o nem kurva, o nem ribanc. Nem, o egy stilusos no, aki nem adja oda magat az elso pasinak. Az ilyen nok a feministak peldakepei. A feministak pedig azok a hülyek, akik nem kepesek elfogadni, hogy egyenjogusag van mar miota. Ennyi.

Kellemes lesz ahetfo, ezt mar most boritekolom. Ket töri ora, kellemes hetedik oras enek. Vaaaa... Erre varok miota. Es olyan szar, hogy egy ilyen elbaszott napom egy heten csak egyszer lehet.

Persze, hogy mindent elrontsak a tevekeny eszkozi reszvetelevel, buktam egy masik, egy hosszutavura tervezett, egy komoi szandeku tervet. Bassza meg, de ennyi volt.

Katasztrófa van. Tomi írt, hogy az oktober 6-i ifin voltak kemeny ketten - Ákosb-val egyutt. Istenem, mi lesz itt? Mit kell tennem, hogy a fiatalok Rád találjanak? Megvan, előbb nekem kéne megtalálnom Téged, hiszen úgy könnyebb lenne megmutatnom nekik, hogy mit is keresnek.

Aradon egy deka képet nem sikerult keszitenem. Mindegy, a tobbiek fenykepeztek eleget. Nekem amugyis hangulat kell a fenykepezeshez, es sajnos a hangulat nem mindig talalkozik az eppen aktualis tajjal. Viszont lehet, hogy ha karacsonykor es szuletesnapomra kello mennyisegu penz gyulik ossze, akkor a januari leertekelesen veszek egy komoiabb fenykepezogepet. Vagy webkamerát. Anyuval mar megdumaltam, hogy kapok uj szemuveget, ami remelhetoleg valami komoi vastag feketekeretes lesz.

Örökké nem lehet sírni!

A bejegyzés trackback címe:

https://szanto-balazs.blog.hu/api/trackback/id/tr90189192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása