Lehet másképp!

Budapest-Szolnok... És ami mögöttem van!

kifejezőeszközök

30y (4) apa (4) árkád (2) átvitt értelem (2) boogie mamma (2) budapest (8) buszok (2) dolgozat (5) érettségi (7) és (2) fakt (10) feszültség (4) hétvége (2) holnap (6) iskola (15) iskolabanalvas (2) koncert (4) leovey (6) matek (2) nap (5) novella (2) nyári (2) skizofrénia (3) szolnok (18) szünet (10) tél (2) töri (9) utazás (5) város... (7) vers (2) zalakaros (3) zene (3) Címkefelhő

vihar utáni csend... és hullaszag

2007.07.10. 08:36 | Ipszilon | Szólj hozzá!

Címkék: egy lehet kérdésem?

mód: Lehet egy kérdésem?

zene: Zagar - Bossa Astoria

idézet: "Aki nem volt még magyar, nem tudja, mi a fájdalom."

Szóval, vihar utáni csend van. Tegnap este dörgött, villámlott, zuhogott, minden volt. Iszonyat. És Pesten persze leszakad az ég, de Pilisen (40 km) csak szél és tombolás, eső egy csepp sem. Ez annyira rossz. Ide a fővárosba egy szemernyi eső sem kéne, és mégis, mintha dézsából öntenék mindig, ahol pedig kéne, ott sárga a fű, és 50ezres a villanyszámla, amit nagyban befolyásol a szivattyú is!

Lehet egy kérdésem? Miért probléma az, ha Szetei meleg? Ha neki ettől jobb az élete, akkor tegye. Tudom, persze a Biblia tiltja a homoszexualitást, de attól ő még lehet boldogabb, mint sok olyan ember, aki a Biblia tanításainak megfelelően él. Azt a sok vén kurvát sem tudtam megérteni, hogy panaszkodnak, hogy kicsi a nyugdíj, de azért a rendőrök 200(!!) tojást koboztak el tőlük. És arról ugye nem szól adat, hogy mennyit adtak a huligánoknak. Mert bocsánat, de őket csak ostoba huligánoknak tudom tartani. Az emberi DNS-állományban egy apró kis bizbaszon múlik, hogy valaki mondjuk férfi létére a férfiakat vagy a nőket keresi-e. Vagy esetleg mindkettőt. Nem tudhatja senki, hogy mi lesz az ő gyerekéből! A Jobbik felszólította követőit, hogy kép rögzítésére alkalmas eszközökkel menjenek ki és dokumentálják, hogy a melegek miként károsítják gyermekeink életét és fejlődését. Persze az nem rombolja a gyerek fejlődését, de még csak negatívan se folyásolja be, hogy otthon adott esetben a Biblia után a Mein Kampf jön. Már ha megkapja a gyerek a Bibliát. Persze a zsidózás az nem befolyásol. Persze ez a brutális nevelés összeegyeztethető a Bibliával! Meg az erkölccsel. Neveljük a gyerekünket antiszemitizmusra, anticionizmusra,. antikommunizmusra... Nagyszerű, panaszkodjunk, hogy erőszakos a világ, amben élünk, de azért neveljünk magunk is erőszakos bunkót! Köszi magyarok, legyünk büszkék magunkra! Ez lenne a magyar mentalitás? Én menekülök innen! Én nem akarok ilyen magyar lenni! Nem akarok egy olyan ország magyarja lenni, ahol elítélik az embert, mert meleg, de már azért is lemondásra szólítják fel, mert megnyit egy melegfelvonulást. "Miért érzek büszkeséget, ha e honban körülnézek?" Sajnos már semmiért. Komolyan... Hogy merjük magunkat világi országnak vallani, ha még mindig a Bibliára hivatkozunk? És egy nyugati, civilizált országban nem lenne a szabad a "köcsög", a "buzi" és egyik hasonló sem sértésértékű legyen!

Szóval, nem tudom ,hogy a kedves olvasónak feltűnt-e, de én a melegek oldalán állok. Azon melegek oldalán, akik kultúráltan és civilizáltan tudják megélni homoszexualitásukat. Itt jegyezném meg, hogy a latinban a hetero=eltérő. Szóval esetleg a tisztán heteroszexuálisak eltérőek!

Na, ez most jól esett. "Maroknyi székely porlik, mint a szikla." Pontosan.

Nála pedig semmi előrehaladás. Majd lesz talán. Isten megmutatja, ha lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://szanto-balazs.blog.hu/api/trackback/id/tr65115126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása