Lehet másképp!

Budapest-Szolnok... És ami mögöttem van!

kifejezőeszközök

30y (4) apa (4) árkád (2) átvitt értelem (2) boogie mamma (2) budapest (8) buszok (2) dolgozat (5) érettségi (7) és (2) fakt (10) feszültség (4) hétvége (2) holnap (6) iskola (15) iskolabanalvas (2) koncert (4) leovey (6) matek (2) nap (5) novella (2) nyári (2) skizofrénia (3) szolnok (18) szünet (10) tél (2) töri (9) utazás (5) város... (7) vers (2) zalakaros (3) zene (3) Címkefelhő

No title

2007.11.09. 22:05 | Ipszilon | Szólj hozzá!

Címkék: utazás dolgozat iskola leovey iskolabanalvas

állapot: fáradt

zene: Farin Urlaub (Racing Team) - Zehn; Die Toten Hossen - Hier kommt Alex (instrumental)

idézet: "A kurva életbe, hogy őket nem vidéken nevelték!"

Ma írtunk fizikából dolgozatot. Nehéz volt, nem tanultam rá, állon vágott a hír, meg ilyenek. Várom az eredményét.

Tanítás után bent rontottuk még a levegőt elég sokáig. Takarítottuk a DÖK irodáját, berendeztük azt, ettünk István megmaradt büfés kajáiból, meg ettünk szőlőt is, és sokat beszélgettünk. És jött nem egy ötlet Bálinttól, hogy mit is kéne csinálni itt. Furcsa volt a teljesen kihalt iskolában kimenni a sötét udvarra, és körbenézni. Villany csak a mosdókban és a töri tanáriban égett, meg a folyosókon. Mindenhonnan csak fekete ablakok, melyek fehér kerete világított szinte. Az egész elég kisérteties volt. Egyszer tényleg megnézném a sulit este, amikor teljesen sötét, és egy villany sem ég. A teljesen kihalt iskolában mindent megtehetsz, bárhol bármit - szinte! Ez sokakat nem hoz lázba, de azért nekem örömet tudna okozni. Meg egyszer tényleg bent aludnék a suliban, elvégre az milyen jó lenne már? DÖK-iroda egész jó kis placc, csak egy takaró kéne, mert ágya z van lent. Párnát még esetleg vinnék. Ja, meg egy masszőrt! Arra most nagy szükségem lenne.

Hétvége megint rohanás lesz, csodás. Alig várom!

A bejegyzés trackback címe:

https://szanto-balazs.blog.hu/api/trackback/id/tr77223963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása