Lehet másképp!

Budapest-Szolnok... És ami mögöttem van!

kifejezőeszközök

30y (4) apa (4) árkád (2) átvitt értelem (2) boogie mamma (2) budapest (8) buszok (2) dolgozat (5) érettségi (7) és (2) fakt (10) feszültség (4) hétvége (2) holnap (6) iskola (15) iskolabanalvas (2) koncert (4) leovey (6) matek (2) nap (5) novella (2) nyári (2) skizofrénia (3) szolnok (18) szünet (10) tél (2) töri (9) utazás (5) város... (7) vers (2) zalakaros (3) zene (3) Címkefelhő

Mea culpa

2007.07.10. 17:54 | Ipszilon | Szólj hozzá!

Címkék: és hosszú tömör

mód: fáradt, menekülök, futok, szaladok...

zene: alapból Zagar minden mennyiségben... most is az megy... de bármit, csak ne anyumat halljam... se az embereket ne!!!

idézet: "Just make a love for fun."

Mea culpa ezerrel. De inkább nem...Csak nyugit, pihit és csöndet!  Estére telefon kikapcs, és csak pihi. Hacsak nem jön megint egy vihar, mert akkor megint nem tudok nyugodtan olvasni semmit. Se Bibliát, se mást. Nem mentem be megvenni azt a Berger-könyvet, pedig nagyon szerettem volna. Majd talán holnap bemegyek. de még lehetőleg a héten. Holnap 30Y koncert a Zöld Pardonban. Ismét csak megyek. Még ha anyu azt mondja, hogy nem, akkor is megbeszélem vele. Szarok viharra, esőre, mindenre. Nehogymár... Oké, rendben van, nem enged ki Félsziget Fesztiválra. Merthogy őt se engedték sehova. Leszarom. Ha megdöglött az ő lova, dögöljön meg az enyém is? Na nem! Fiatal vagyok, nincs tanítás, szórakozni meg nem árt néha. Szóval holnap 30Y, utána  15-én, vasárnap Zagar. Ugyancsak ZP. Azt külön várom. Azon még sosem voltam. És nagyon szretem azt is. Újabban tetszik. És nem zavar, hogy elektronikus zene, attól függetlenül nagyon kellemes és hallgatható.

Téma lezárva.

Augusztus elsején megyek suliba, merthogy jelentkeznem kéne érettségire angolból, ha egy mód van rá. Már pedig lesz. Csak addig ne felejtsem el.

El akarok tűnni Pestről... Gyűlölöm! Szar hely, hiába van a Duna által kettévágva, a partra hülyeség kimenni, mert rengetegen vannak kinn. Csak a tömeg, a zaj, semmi értelem. És csak a rettegés, hogy mikor köt beléd valami részeg, ifjú derék huligán vagy csak egy sima csöves. Zaj van, bűz, sok (nekem sok, amúgy irdatlan kevés) turista, megmozdulni nem lehet, a 150cm mély japánoktól, a rózsaszín arcú angoloktól, a köpködve spréhelő fritzektől! Akármerre megyek, beléjük botlom. Szar hely Budapest, nincs ezen mit csinosítani. Persze most akárhova pattanék a hét folyamán, valami miatt úgyis fel kéne jönnöm. Szóval nem olyan egyszerű ez, mint amilyennek látszik. konkrétan ez a nyár olyan, amilyennek indult. Kilátástalan. Semmi terv nem volt. Elmentem Verőcére és nem tudtam, mihez fogok kezdeni itthon. Most sem tudom. Annyit konkretan tudok, hogy szombaton megyek Pilisre, aztan meg nem tudom. Lehet, hogy leugrom Szolnokra, de szívem szerint venném a cókmókom, és egy gyorsvonattal lemennék Debrecenbe és eltöltenék egy napot a kálvinista rómában. Csak azt nem tudom, hogy kivel. Mert egyedül értelmetlen. Végül is csak 1610 Ft lenne az út oda és ugyanennyi vissza. Másodosztályon, a Nyugatiból. Mert ha már ilyen kurva messzire megyek, akkor veszem a fáradságot, és bemegyek a Nyugatiba, hogy legyen ülőhelyem, meg minden... Kétt óránként megy le gyors, mert én InterCityre nem fogom a pénzt pazarolni. Isten őrizz, hogy anyuval menjek le. Elvégre épp arról szól a dolog, hogy valakivel, vagy valakikkel menjek le... Lehetőleg valami barátokkal, vagy haverokkal. Vagy akár csak egy baráttal is... Vagy egy haverral... Csak lent legyek, minnél messzebb ettől a szaros fővárostól. Tömören ennyi.
Szegeden már voltam. Ami mondjuk igazán vonz, az Pécs, de oda nagyon necces lemenni. Nagyon korán kell indulni és nagyon későn érnénk haza... De azért megnézem magamnak azt is... Az 3230 Forintból kijönne jövet-menet. 7:30-kor indul egy gyors a déliből, és vissza pedig 15:55 vagy 18:55. Igaz, mindekttő IC... de csak az van... nagyon jó, nemigaz?

A bejegyzés trackback címe:

https://szanto-balazs.blog.hu/api/trackback/id/tr17115478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása