Lehet másképp!

Budapest-Szolnok... És ami mögöttem van!

kifejezőeszközök

30y (4) apa (4) árkád (2) átvitt értelem (2) boogie mamma (2) budapest (8) buszok (2) dolgozat (5) érettségi (7) és (2) fakt (10) feszültség (4) hétvége (2) holnap (6) iskola (15) iskolabanalvas (2) koncert (4) leovey (6) matek (2) nap (5) novella (2) nyári (2) skizofrénia (3) szolnok (18) szünet (10) tél (2) töri (9) utazás (5) város... (7) vers (2) zalakaros (3) zene (3) Címkefelhő

Budapest Partizan

2007.08.13. 19:44 | Ipszilon | Szólj hozzá!

Címkék: budapest partizan

állapot: hm, ismét csak kérdeznék

zene: Deladap: Lautlos feat. voice & musicians of the 17 hippies

idézet: "hogy ha már szívni kell, én döntsek merre fújom!"

könyv: Harry Potter and the Deathly Hallows

Szóval. Átvettem a rendőrségtől érkezett levelemet. Idézés tanúkihallgatásra. De hogy milyen ügyben... Van egy tippem, de majd kiderül. Szóval 22-én, pontban délben meg kell jelenjek, kihallgatható állapotban a SzaCsán. Odamegyek. Egyedül. Oks?

Belefogtam a HP7be... 5 fejezeten már túl vagyok, és egyelőre marha jó! Nem azért mert ez a legfrissebb, de ennek a legizgalmasabb az eleje. Szóval, ajánlom mindenkinek. Megéri!

Van még valami két hét a suliig. Egyre jobban izgat a tény, hogy mi lesz velem idén. Félek ettől a tanévtől. De nagyon. Év elején kapásból egy érettségi, tavasszal OKTV, plusz egy osztályozó vizsga... Aztán érettségi... És még menetközben egy felsőfokú angolból. Sűrű egy év lesz. Aztán még ugye ott van az IFI vezetése, decemberig a gólyák abusgatása, meg a Budapest Partizan.

Apropó. Budapest Partizan. Ez egy művészeti csoport lesz. Várok minden jól rajzoló, festő, fényképező fiatalt, illetve zenészeket, írókat, költőket... Érdeklődő fiatalokat... Cél... első körben szeretnék szerválni valami helyet, ahol mindenki kapna teret, hogy alkosson. Aztan lenne ilyen kiállításos bizbasz is, meg "házibulik", meg közös zenélések, és ha nagyon befordulunk magunkba, akkor akár még színi előadások is. Életművészek és alternatív stílusuk miatt perifériára kerültek jelentkezését is várom. Sőt, még jót is tenne a társaságnak. Ha graffitis vagy, az sem hátrány, sőt, inkább előny! Szóval, én nyitott vagyok bárkire. Jelentkezni nálam, vagy Marennél lehet. Egyelőre... Ja, és nem hátrány, ha mondjuk nem vagy jó rajzoló... Gyere nyugodtan, nem harapok... -punk... szal... csak bátran!

Nah, ennyit a marketingről. Anyu szerdán elpattan itthonról. Úgyhogy egyedül leszek majd itthon. De nem is bánom. Szerintem szerdán elmegyek a Szent-Györgyibe a jelentkezési lapért. Illetve ha akkor nyitva lesz az a suli. Egyelőre úgy tűnik, hogy nyitva lesz. Ajánlom nekik!

Hú, de keveset írtam most.

hogyha az életben boldog akarsz lenni, csinálj zenekart és hogyha abból nem lesz semmi, vegyél magad mellé egy kutyát vagy macskát társnak, mert nem beszél vissza egy ilyen háziállat. látni a szíveddel, a szemeddel lesni, ha becsukod vágyak és ha, ha kinyitod semmi. majd a hintaszéked elringat s az álom nem jön a szemedre csak ott ül a párkányon. ha feldobod, piros, ha leesik, semmi, ha az élet fenn van, akkor neked kell lenn lenni. ott ül a felhőkön, ,az égben keres társat, háziállat lehetsz, hogyha rossz voltál gazdának.
ül és vár csak ül, és vár csak ül, és vár csak ül, és vár csak ül, és vár csak...

Jó, ez most ide kívánkozott. Aki végig olvassa, az ismeri. Legalábbis remélem... Szptember 7-én irány majd a ZP. Ott lesz 30Y. Aztán, hogy kivel megyek, még nem tudom pontosan. Esztivel nem hinném... Zsoltiék velük mennek... Szóval... Valami majd csak lesz. Lehet, hogy ki se megyek. Egyelőre két 30Y koncert elég volt.

Kellenének nekem filmek DVD-n... Csak az a baj, hogy olyanok, amiket nem hinném, hogy bárhol lehet kapni. Pl Kalózok, Moszkva tér, Woodstock '69, Hair, Grease (also known as Pomádé), aztán meg a Macskafogó, az Egri csillagok, Pál utcai fiúk, Tanú... Akinek megvan, az szóljon!

Nah, peace! mindenkinek! És gyertek minnél többen a Moziünnepre, meg a Zsidó Nyári fesztiválra! Oké?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szanto-balazs.blog.hu/api/trackback/id/tr63139188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása